Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
« Terug naar zoekresultaten

Script!

Koers 2023 besteedt aandacht aan leren van en met elkaar, waarvoor kennisdeling onmisbaar is. Dat geldt ook voor het delen van praktijkonderzoek. Om kennisdeling rond dit type onderzoek mogelijk te maken, is in 2014 er een web-based platform in het leven geroepen: Script!. Script! biedt ruimte aan docenten en onderzoekers van de lerarenopleiding van de academische opleidingsscholen om te publiceren. Ook leerlingen kunnen hun onderzoek delen met de wereld via Script! Student Talks. Het gaat dan vooral om leerlingen die door de scholen zijn voorgedragen voor de OMO-profielwerkstukprijs. Script! speelt zo in op de ontwikkeling van onderzoeksleerlijnen voor leerlingen.

Vier publicatievormen en voorbeelden daarvan zijn

Tijdens dit verslagjaar is de website vernieuwd; deze is gebruiksvriendelijker gemaakt waardoor de vindbaarheid van de artikelen is verbeterd. De inhoudelijke begeleiding van de Script! Talks is opnieuw opgezet. Er zijn masterscripties van studenten van de Eindhoven School of Education (ESoE) verschenen in de vorm van een Script! Themabundel: Bèta-onderwijs in de praktijk.

Script! blijft goed bezocht en is zelfs in vergelijking met 2016 beter bezocht:

Bron: google-analytics

In het begin van verslagjaar daalde het aantal bezoekers. Na de aanpassing van de website nam het aantal bezoekers toe.

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)