Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
« Terug naar zoekresultaten

Gezamenlijk leiderschapsprogramma besturen

Vereniging OMO en Orion delen de ambitie ten aanzien van goed gekwalificeerd en breed geschoold management. Dit heeft in 2017 geleid tot verkenning van een gezamenlijk leiderschapsprogramma dat deze ambitie kan ondersteunen, met daarin aandacht voor actuele wetenschappelijke kennis, persoonlijke leiderschapsontwikkeling, onderwijskundig leiderschap en het ontwikkelen van een onderzoekende en lerende houding. Het doel van het gezamenlijk te ontwikkelen leiderschapsprogramma is om een breed leerlandschap te creëren en daarmee een pool van onderwijsprofessionals te laten ontstaan met brede ervaring en inzetbaarheid, die elkaar kunnen versterken en van elkaar kunnen leren.

Na de eerste oriënterende gesprekken worden de wensen en eisen begin 2018 verder uitgewerkt in overleg met betrokkenen binnen beide besturen. Daarnaast worden bestaande scholingsmogelijkheden onderzocht. Op basis van deze inventarisatie wordt begin 2018 een uitgebreider voorstel voorgelegd aan de besturen inclusief begroting en planning.

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)