Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
« Terug naar zoekresultaten

Duurzaamheid

De basis voor kwalitatief toekomstbestendige huisvesting is vastgelegd in de Richtlijn Kwaliteitsnorm Onderwijshuisvesting (RKO) van OMO. Belangrijk thema daarin is duurzaamheid. In 2017 heeft dit thema een extra impuls gekregen door de subsidie Stimulering Duurzame Energie Productie (SDE) op de aanleg van zonnepanelen.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO) heeft voor 32 schooldaken subsidie voor zonnepanelen toegekend. Voor de levering en installatie van de zonnepanelen zijn drie ‘preferred suppliers’ geselecteerd. Enkele scholen zijn nu voorzien van zonnepanelen, bij andere scholen is de uitvoering gestart of wordt gewerkt aan het offertetraject. Ook in 2018 kan in het kader van de SDE+ subsidie aangevraagd worden. De scholen die nog geen subsidie hebben aangevraagd worden gevraagd of er alsnog interesse is om deel te nemen aan de voorjaarstranche van 2018.

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)