Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
« Terug naar zoekresultaten

CAO OMO

Helaas is het ook in 2017 niet gelukt om tot overeenstemming te komen over een nieuwe CAO OMO als opvolger van de CAO OMO 2014-2015. De onderhandelingen zijn in 2017 onveranderd gevoerd langs de thema’s ‘professionalisering’, ‘loopbanen van het Ondersteunend Personeel’ en ‘werkgelegenheid en arbeidsmarkt’. De huidige CAO OMO is stilzwijgend verlengd sinds 1 augustus 2015 en blijft daarmee van toepassing.

Door wetswijzigingen is de huidige CAO OMO echter op een aantal punten niet meer actueel. Wettelijke bepalingen gelden boven afspraken in de ondernemings-cao. Het gaat om wijzigingen in het kader van de Wet Werk en Zekerheid, de Wet modernisering regelingen verlof en arbeidstijden en de Wet Flexibel werken. Daarom zijn in 2016 op een aantal punten afspraken gemaakt met de vakcentrales in een addendum op de CAO OMO 2014-2015.

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)